Garat malom - FRIGYES kovászos kenyér liszt házasítás

Garat malom - FRIGYES kovászos kenyér liszt házasítás thumb
  • Ár : 880 Ft
    Egységár: 880 Ft / kg
    Készleten: 3 db

Mennyiség


1 kg
FRIGYES a mohácsi Garat malom és a pécsi BIOM (köves biomalom) frigyéből született lisztházasítás, melyet kifejezetten kovászos kenyerek sütéséhez alkottak.

A Garat malom kenyérlisztjének és a BIOM BIO-100-as teljes kiőrlésű búzalisztjének tökéletes összefonódása.


FRIGYES a mohácsi Garat malom és a pécsi BIOM (köves biomalom) frigyéből született lisztházasítás, melyet kifejezetten kovászos kenyerek sütéséhez alkottak. A Garat malom kenyérlisztjének és a BIOM BIO-100-as teljes kiőrlésű búzalisztjének tökéletes összefonódása.

A tradicionális kövesmalmi eljárással, több búzafajta egyidejű őrlésével készült BIO-100 liszt a feldolgozás módjából kifolyólag élelmi rostokban és tápanyagokban gazdagabb, intenzívebb íz világú őrlemény.

Úgy alkották meg közös lisztjüket, hogy a lehető legjobban érvényesüljenek az összetevők áldásos hatásai: azaz a végeredmény még kellőképpen légies, könnyed legyen, ugyanakkor ízben, tápanyagban gazdagabb kenyerek születhessenek a konyhában.

A FRIGYESsel egy egészségesebb, komplexebb teljesen új ízvilágú alternatívát kínálunk a kenyérsütéshez. Mindemellett természetesen csak a képzelet szabhat határt arra, hogy mi mindenhez használható fel.

Származási hely: Magyarország

Adalékanyag mentes, glutént tartalmaz. Száraz, hűvös helyen tartandó.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia

1577 kJ/377 kcal

Zsír

1,5 g

amelyből telített zsírsav:

0 g

Szénhidrát:

69,8 g

amelyből cukrok:

1,5 g

Rost:

0,75 g

Fehérje:

14,2 g

Só:

0,02 g