Szódabikarbóna - étkezési minőségű

Szódabikarbóna - étkezési minőségű thumb
  • Ár : 690 Ft
    Egységár: 690 Ft / kg

Mennyiség


1 kg
Étkezési minőségű szódabikarbóna.


Származási hely: EU

Összetevők: nátrium-hidrogén-karbonát

Nátrium-hidrogén-karbonát, ismertebb nevén szódabikarbóna. A környezetre teljesen ártalmatlan, vízben jól oldódó, enyhén lúgos kémhatású só. Remekül alkalmazható pl. száj, kéz-és lábápolásra. Lúgos hatásának köszönhetően semlegesíti a savakat, így gyomorégésre is jó, de izzadásgátlásra és szagtalanításra is kitűnő! Takarítószerként használható pl. kávé, teafolt kiszedésére ruhákból, makacs zsíros szennyeződések tisztítására edényekről, sütőről. És még rengeteg más dologra is használhatjuk, íme néhány ötlet:

Útmutató:         

Gyomorégésre, savtúltengésre kiválóan alkalmas egy pohár szódabikarbónás víz. Fáradt lábunkat beáztathatjuk szódabikarbónás meleg vízbe. Cipőbe szórva kiválóan szagtalanít, illetve a nedvességet is magába szívja. Ha hűtőnkben kellemetlen szagot érzünk, tegyünk egy kis tálba a hűtő aljába.

Takarítás szempontjából is számtalan helyzetben remekel, mint például: súrolószerként, zsíros edények, sportfelszerelés, gyermekruhák, ezüst evőeszközök tisztítására, sőt még autómosásra is alkalmas.