A gyufatészta nem csak a halászlébe isteni...avagy a mi ramen levesünk.
1 kg vékony csíkokra vágott csirkemellet kókuszzsíron fehéredésig pirítottam.
Hozzáadtam 5-8 kisebb fokhagymát, azzal is pirítottam még egy kicsit.
Felöntöttem vízzel, sóztam, borsoztam.
Amkor felforrt, vékony csíkokra vágott sárgarépát és egy jó nagy marék előzőleg forró vízben áztatott, szintén apró csíkokra vágott shiitake gombát tettem bele az áztató vízzel együtt.
Nagy marék apróra vágott snidling ment még bele a kertből, majd fél zacskó gyufatésztát főztem bele. 5-6 tojást kicsit elkevertem és azt is belecsurgattam.
Mikor már majdnem teljesen készen lett 2 marék szintén csíkokra vágott spenótot szórtam bele.
Tálaláskor chilli pehelyre szedtem a forró levest.
Itthoni "maradékokból" főztem, de isteni lett.